کاربر مهمان خوش آمدید!  
1 خرداد 1391

ترفند جديد هكرها براي سرقت اطلاعات از طريق موتورهاي جستجو (15/6/1388)

 به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران،از سایت فارس به نقل از تك تري، هكرها مي توانند با استفاده از سايتي مانند گوگل كاري كنند تا در صورت جستجوي يك لغت خاص حملات بونت بر ضد يك سايت اينترنتي مشخص انجام شود.
آنها با نگارش كدهاي آلوده و گنجاندن مخفيانه آنها در سايت هاي محبوب كه در صفحه اول نتايج جستجو ظاهر مي شوند به اين هدف خود دست مي يابند.
كارشناسان مسائل امنيتي در شركت Pacific Coast Information Systems مي گويند مديران جستجوگرهاي پرطرفداري مانند گوگل و ياهو بايد در مورد اين نوع سوءاستفاده‌ها هشيار باشند و نتايج جستجوها و فرايندهاي حاصل از آنها را به دقت بررسي كرده و زيرنظر بگيرند.
آنها معتقدند با توجه به استفاده از گوگل و ياهو براي انجام ميلياردها جستجو در ماه بايد هر چه سريع تر جلوي سوءاستفاده‌هايي از اين دست گرفته شود.

 


کتاب های جدید









 


به نظر شما خواننده محترم،مهمترین شاخصه کتابهای انتشارات طاهریان نسبت به کتابهای مشابه دیگر چیست؟





تعداد کل : 1043 رای

مشاهده نتیجه نظرسنجی




کلیه حقوق این سایت متعلق به انتشارات طاهریان است
اجرا و پشتیبانی: NikaIT